Σχετικά με εμάς

NAXOS TRUST YOUR HOME
Η Νάξος δεν είναι μόνο ένα πανέμορφο, μεγάλο, παραγωγικό νησί. Είναι πλέον κύριος τόπος διαμονής και παραθερισμού, σημαντικός επενδυτικός προορισμός.

Δικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι οι διακοπές σας θα είναι μοναδικά ευχάριστες και η περιουσία σας χωρίς απαξίωση.

Είτε είσαστε ιδιοκτήτης παραθεριστικής κατοικίας, είτε θέλετε να επιλέξετε να περάσετε τις διακοπές σας ευχάριστα σε κάποια από τις παραθεριστικές κατοικίες του νησιού με τις οποίες συνεργαζόμαστε, εμπιστευτείτε μας!

Η εταιρεία μας διαθέτει συμβεβλημένους τεχνικούς, γεωπόνους, ιατρούς και προσωπικό υπηρεσιών οικίας, απολύτου εμπιστοσύνης και υψηλής ειδίκευσης.

Αν είστε ιδιοκτήτης, εμπιστευτείτε στην Trustyourhome, το σπίτι σας. Θα το διατηρούμε σε άριστη κατάσταση ολόκληρο το χρόνο και θα σας εξυπηρετούμε όποτε και όσο έρχεστε τόσο εσάς όσο και οι φιλοξενούμενοί σας.

Αν είστε παραθεριστής εμπιστευτείτε την Trustyourhome, τόσο για την επιλογή κατοικίας της αρεσκείας σας, όσο και για τη συνεχή παροχή φροντίδας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Έχοντας στον ξενοδοχειακό, τον κατασκευαστικό και τεχνικό χώρο εικοσαετή εμπειρία, διαθέτοντας ένα μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό υψηλής ειδίκευσης, έναν και μόνο στόχο έχουμε:

Να διατηρήσουμε και να επαυξήσουμε την αξία της περιουσίας σας και να προσφέρουμε κάθε δυνατή υπηρεσία για να απολαύσετε την παραμονή σας στο νησί του ΔΙΑ και του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, θερέτρων και βιλών!